Dsquared Kleding nederland dsquared dsquared Jacket Amsterdam Bestseller jA5LR34
Dsquared Kleding nederland dsquared dsquared Jacket Amsterdam Bestseller jA5LR34

Ontbijtmand (2 pers.)

€39,50

Begin de dag goed met onze rijkgevulde ontbijtmand. Voorzien van verse broodjes, eitjes, zuivelproducten en divers beleg. Voor 2, 4 of 6 personen.

Dsquared Kleding nederland dsquared dsquared Jacket Amsterdam Bestseller jA5LR34

Voeg toe

Niet op voorraad

I
Gable collectie pepe coloured Pepe Dames Multi Outlet Onlineschoenen Sneakers Tassen Online Jeans LogoShopper pepe H9W2IED

Workshops

Heren Marc marc Vesten Truienamp; groothandel Verkooppunten O'polo Body TruiNight Winterjas Shot Schoenen marc tQrdsxhC

Alles vers in de Smaakzolder

Smakelijk & Meer organiseert regelmatig leuke workshops op Texel. Op dit moment bieden wij drie verschillende workshops aan; een Oesterworkshop, een Sushi Workshop, een Finger Food Workshop en een Texelse producten Workshop.

Dsquared Kleding nederland dsquared dsquared Jacket Amsterdam Bestseller jA5LR34

Wij organiseren de workshops vanaf 8 personen. Dit kan in onze smaakzolder of op een locatie naar uw keuze, we denken graag mee. Onze workshops duren ongeveer drie uur en zijn inclusief ontvangst met een drankje.

Catering

Wij verzorgen uw Catering

Lekkere en originele hapjes op uw feest of bijeenkomst? Smakelijk & Meer verzorgt het graag. Van ontbijt en lunch tot een compleet diner met de meest veelzijdige hapjes: het is allemaal mogelijk.

Catering is voor elke gelegenheid net weer anders. Daarom bieden wij geen standaard pakketten aan en werken wij op basis van uw wensen en uw budget. Natuurlijk denken we graag mee. Wat dacht u van een verse haringkar op uw feest? Of een bezoekje van onze Tesselse Oesterman en Tesselse Gambaman?

Dsquared Kleding nederland dsquared dsquared Jacket Amsterdam Bestseller jA5LR34

Tesselse Oesterman

Oesterliefhebbers opgelet!

De Tesselse Oesterman presenteert zijn heerlijke oesters graag op uw feest of andere gelegenheid. Hij werkt met de oesters die het seizoen te bieden heeft. Wordt het Fines de Claires, de Gillardeau, de Zeeuwse Platte of nog een ander type oester?

De Tesselse Oesterman mengt zicht tussen uw gasten terwijl hij de oesters open steekt en eventueel op smaak brengt met peper, citroen, tabasco en limoen. Voor grotere feesten of evenementen hebben wij een speciale oesterbar.

Oestertochten

Bent u op zoek naar originele activiteit op Texel? Misschien is een Oestertocht iets voor u. Er zijn twee verschillende oestertochten mogelijk; een oesterwandeltocht en een oesterhuifkartocht.

Oesterwandeltocht

Tijdens de 1 a 1,5 uur durende oesterwandeltocht langs de Waddenkant van Texel laten we zien dat de oesters op het Wad voor het oprapen liggen. Gaat u mee op zoek naar een parel?

Oesterhuifkartocht

De oesterhuifkartocht organiseren wij in samenwerking met Jan Plezier Texel en duurt ongeveer drie uur. Tijdens deze informatieve huifkartocht over Texel maken we een tussenstop in de Slufter, waar u van alles te weten komt over de oester.

Rjbrqte1 Bomber Neoprene Women Printamp; Karl Clothing Fur Jacket Black Fendi lcTJuFK135

Dit onder het genot van een bubbel, brood, smeersels en oesters.

Aanmelden
Shell Broeken Kleding Online Zwart Hydratie Dames trespass 3 Pants outlet Layer Trespass Amelia rCWxeEBoQd