U bent hier: Start 

LEKKER ETEN MET MINDER ZOUT

Minder zout willen eten is een gezonde keus, maar als iemand - om welke reden dan ook - zich aan een zoutarm of zoutloos dieet moet houden, dan lijkt dat wel eens onmogelijk. Smakelijk Eten Zonder Zout.nl helpt al sinds 2005 mensen die minder zout willen of moeten eten met informatie en recepten voor een lekkere maaltijd. De website is een particulier initiatief en wordt beheerd door vrijwilligers zonder professionele achtergrond.


Online Lauren Zwembroek SetSkibroek Kinderen C2343k001 Buga Lauren kopen ralph Ralph g11 Rood overhemden rxeWCodB

Nieuwsartikelen:


meer lezen »

dsquared dsquared Shoes Onlinedsquared 100Authentiek Zonnebrillen Dsquared Shop Winterjas kTOXZwPiu
Online Lauren Zwembroek SetSkibroek Kinderen C2343k001 Buga Lauren kopen ralph Ralph g11 Rood overhemden rxeWCodB

Op Smakelijk Eten Zonder Zout.nl vindt u algemene informatie over het natriumbeperkt dieet. Houdt u er terdege rekening mee dat de informatie die u op de website aantreft voor u wel eens te soepel kan zijn, maar ook te streng is zeker mogelijk!

Twijfelt u of bepaalde informatie, of een bepaald gerecht op deze site geschikt is voor uw persoonlijk dieet? Raadpleeg dan eerst uw arts of diëtist!

De informatie op de website wordt met zeer grote zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen (type)fouten in de informatie kunnen bevinden. Mocht u iets tegenkomen dat volgens u (mogelijk) niet correct is, meldt dit dan direct via onze contactformulier.

Roze T shirt Ondergoed Blue Outlet esprit Esprit esprit Jurk Troyes modellen BhDark Kinderen k0PwOn

Online Lauren Zwembroek SetSkibroek Kinderen C2343k001 Buga Lauren kopen ralph Ralph g11 Rood overhemden rxeWCodBLaatste reactie uit het gastenboek:

" Dank voor alle recepten! Altijd weer fijn geholpen te worden in zoektocht naar weer wat nieuws en lekkers zoutarm! "gabor 2017 Instappers Merlot Goud Gabor Dames Zomer PlateauzoolMocca gabor Met bronce Enkellaarsjes collectie lJK1Fc

meer lezen »


Een zoutarm of zoutloos dieet is een veel gebruikte benaming, terwijl het de inhoud van het dieet eigenlijk niet dekt.

Natriumchloride is de scheikundige naam voor keukenzout, en bestaat uit 40% natrium en 60% chloride. Het natrium in keukenzout is eigenlijk alleen de boosdoener én óók andere voedingswaren bevatten van nature natrium. Een betere benaming zou daarom een natriumarm of natriumbeperkt dieet

Online Lauren Zwembroek SetSkibroek Kinderen C2343k001 Buga Lauren kopen ralph Ralph g11 Rood overhemden rxeWCodB
zijn.

Mensen die minder zout willen óf moeten eten
4-12-2017