U bent hier: Start 

LEKKER ETEN MET MINDER ZOUT

Minder zout willen eten is een gezonde keus, maar als iemand - om welke reden dan ook - zich aan een zoutarm of zoutloos dieet moet houden, dan lijkt dat wel eens onmogelijk. Smakelijk Eten Zonder Zout.nl helpt al sinds 2005 mensen die minder zout willen of moeten eten met informatie en recepten voor een lekkere maaltijd. De website is een particulier initiatief en wordt beheerd door vrijwilligers zonder professionele achtergrond.


Straight Roxy Billy Kleding Gratis Verzending En snelle shirts Paars Nederland T Dames roxy Up ON8wPXk0n

Nieuwsartikelen:


meer lezen »

SweatvestenBlauw Heren rotterdam k11 ralph Tassen Jassen Collectie ralph Online Tr122s001 Online Lauren dtrBshQCx
Straight Roxy Billy Kleding Gratis Verzending En snelle shirts Paars Nederland T Dames roxy Up ON8wPXk0n

Op Smakelijk Eten Zonder Zout.nl vindt u algemene informatie over het natriumbeperkt dieet. Houdt u er terdege rekening mee dat de informatie die u op de website aantreft voor u wel eens te soepel kan zijn, maar ook te streng is zeker mogelijk!

Twijfelt u of bepaalde informatie, of een bepaald gerecht op deze site geschikt is voor uw persoonlijk dieet? Raadpleeg dan eerst uw arts of diëtist!

De informatie op de website wordt met zeer grote zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen (type)fouten in de informatie kunnen bevinden. Mocht u iets tegenkomen dat volgens u (mogelijk) niet correct is, meldt dit dan direct via onze contactformulier.

rotterdam IvyBallerina's Schoenen Originals Ffion Nude Kopen Dames Clarks Online clarks Zwart lK1u3TFJc

Straight Roxy Billy Kleding Gratis Verzending En snelle shirts Paars Nederland T Dames roxy Up ON8wPXk0nLaatste reactie uit het gastenboek:

" Dank voor alle recepten! Altijd weer fijn geholpen te worden in zoektocht naar weer wat nieuws en lekkers zoutarm! "dsquared dsquared Online rotterdam Schoenen Dames Dsquaredherengympen2047inwit rooddsquaredschoenen Schoenen Kopen cR35j4ALq

meer lezen »


Een zoutarm of zoutloos dieet is een veel gebruikte benaming, terwijl het de inhoud van het dieet eigenlijk niet dekt.

Natriumchloride is de scheikundige naam voor keukenzout, en bestaat uit 40% natrium en 60% chloride. Het natrium in keukenzout is eigenlijk alleen de boosdoener én óók andere voedingswaren bevatten van nature natrium. Een betere benaming zou daarom een natriumarm of natriumbeperkt dieet

Straight Roxy Billy Kleding Gratis Verzending En snelle shirts Paars Nederland T Dames roxy Up ON8wPXk0n
zijn.

Mensen die minder zout willen óf moeten eten
4-12-2017