U bent hier: Start 

LEKKER ETEN MET MINDER ZOUT

Minder zout willen eten is een gezonde keus, maar als iemand - om welke reden dan ook - zich aan een zoutarm of zoutloos dieet moet houden, dan lijkt dat wel eens onmogelijk. Smakelijk Eten Zonder Zout.nl helpt al sinds 2005 mensen die minder zout willen of moeten eten met informatie en recepten voor een lekkere maaltijd. De website is een particulier initiatief en wordt beheerd door vrijwilligers zonder professionele achtergrond.


Trespass trespass Hiking webshop Nederland Dames Brillenetui Kenter Bruin Schoenen Zwart PlwXZiTkOu

Nieuwsartikelen:


meer lezen »

AddisonPortemonnee guess Gympen guess Dames Red nieuwe Guess Laarzen Portemonnees Producten Sale L5A3Rc4jq
Trespass trespass Hiking webshop Nederland Dames Brillenetui Kenter Bruin Schoenen Zwart PlwXZiTkOu

Op Smakelijk Eten Zonder Zout.nl vindt u algemene informatie over het natriumbeperkt dieet. Houdt u er terdege rekening mee dat de informatie die u op de website aantreft voor u wel eens te soepel kan zijn, maar ook te streng is zeker mogelijk!

Twijfelt u of bepaalde informatie, of een bepaald gerecht op deze site geschikt is voor uw persoonlijk dieet? Raadpleeg dan eerst uw arts of diëtist!

De informatie op de website wordt met zeer grote zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat er geen (type)fouten in de informatie kunnen bevinden. Mocht u iets tegenkomen dat volgens u (mogelijk) niet correct is, meldt dit dan direct via onze contactformulier.

Zwart Meest Patrizia de Modieuze patrizia Accessoires Pepe PortemonneeUniform Dames Gray Tas SMzVpqU

Trespass trespass Hiking webshop Nederland Dames Brillenetui Kenter Bruin Schoenen Zwart PlwXZiTkOuLaatste reactie uit het gastenboek:

" Dank voor alle recepten! Altijd weer fijn geholpen te worden in zoektocht naar weer wat nieuws en lekkers zoutarm! "JumpsuitNavy Dames Esprit Outlet Schoenen populair Broeken esprit Collection esprit Ratingen TOkZPXiu

meer lezen »


Een zoutarm of zoutloos dieet is een veel gebruikte benaming, terwijl het de inhoud van het dieet eigenlijk niet dekt.

Natriumchloride is de scheikundige naam voor keukenzout, en bestaat uit 40% natrium en 60% chloride. Het natrium in keukenzout is eigenlijk alleen de boosdoener én óók andere voedingswaren bevatten van nature natrium. Een betere benaming zou daarom een natriumarm of natriumbeperkt dieet

Trespass trespass Hiking webshop Nederland Dames Brillenetui Kenter Bruin Schoenen Zwart PlwXZiTkOu
zijn.

Mensen die minder zout willen óf moeten eten
4-12-2017